חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פרויקטים נבחרים של עיצוב פנים

ייעוץ לפני או במהלך שיפוץ, עיצוב פנים וחוץ, תכנון וחלוקה מחודשת של החלל באופן פונקציונלי – את כל אלו אני מתרגם לנראות מזמינה של הבית, שטוענת אותו באנרגיה חדשה ובתחושה טובה.

הנה כמה מהפרויקטים האחרונים בעיצוב פנים – במהלך העבודה ומאחורי הקלעים.

פרויקטים

בית מונגש ומואר בקיבוץ

חלוקה מחודשת – מרחבים חדשים

באמצעות עיצוב פנים מותאם אישית ויצירת בית נגיש ברמה גבוה,  שינינו את המציאות חיים של ישראלה. קבלו הצצה לסיפור הפרויקט:

ניצלנו בצורה מיטבית את גדולה של רחבת החניה והפכנו אותה  מאזור מגביל לכניסה מרשימה ומזמינה.

יצרנו חלוקה חכמה לחניה נוחה המאפשרת ללקוחה להגיע בקלות עם הרולטור / סקוטר מתא המטען של הרכב אל הרמפה שהחליפה 3 מדרגות. השארנו מקום לקלנועית (עם שקע לטעינה כמובן). מסביב לרמפה בנינו מעקה ועטפנו אותו עם צמחיה צבעונית ועשירה. הרחבנו ופתחנו את הכניסה הפנימית של הבית לתחושה מרווחת עם המון אויר ואנרגיה טובה. 

המטבח והסלון במקור היו קטנים מאד עם מעברים צרים. ביצענו התאמות וחילקנו את החלל מחדש כולל ביטול חדר שינה אחד לטובת הגדלת הסלון ופירוק חדר הרחצה שהיה מנותק מהחדרים. ובמקום קיבלנו חדר רחצה מונגש ומותאם לצרכים הקיימים והעתידיים, וכן פינת אוכל עם חיפוי קיר אקרילי דמוי עץ המשרה חמימות ואסתטיקה בבית.

הוספנו פרגולה יפה עם דק, שבפועל הכפילה את גודל הבית ויצרה גם סלון חיצוני,  המכניס את כל הירוק הביתה ונותן תחושה של בית פרטי רחב ידיים .

התכנון המחודש של הבית התבסס על ניתוח התנועה והצרכים של בעלת הבית כך שתוכל לנוע ולשהות בו בעצמאות ובחופשיות ולארח כפי שהיא אוהבת.

פרויקטים

בית מונגש אקולוגי

הנגשת הבית ע"י עיצוב מותאם

קבלו תמונות לפני השיפוץ במהלכו ובסופו  – איזה דרך עברנו!

בדירת קרקע 3 חדרים בתל- אביב יצרנו מרחב מחיה חופשי ופתוח לזוג המתנייד עם כסאות גלגלים בבית. שילוב של קיימות ושמירה על הסביבה עם פתרונות טכניים בעיצוב פנים הדירה כך שגם יראה טוב וגם יתאים לפעולות היום יומיות של דיירי הבית.

אז איך עושים בית מונגש אבל שלא יראה כזה? 

לפעמים הפתרון נמצא בשינויים קטנים כמו עיגול פינות קיר שהפריע לתנועה (כן כן , מה שנראה טריוויאלי למי שהולך על 2 רגליו) יכול מאד להפריע כאשר אתם מתניידים על כסא גלגלים.

תכנון נכון, מרחב גדול והכל בעיצוב טבעי והרמוני תוך טשטוש פתרונות ההנגשה באמצעות אלמנטים עיצוביים.

פרויקטים

בית דו-משפחתי 4 חדרים, מונגש.

יצירת מרחב מונגש לכסא גלגלים חשמלי ומענה לצרכים נוספים בגינה ובפנים הבית

המעבר לכסא גלגלים חשמלי של בעל הבית יצר מגבלה בכניסה לחדר השינה. אנחנו לקחנו את הפתרון והרחבנו אותו לאספקטים נוספים קבלו הצצה:

מה עשינו?

הכנתי תוכניות שנתנו מענה רחב לצרכים לרצונות ולאילוצים ואפילו לפנטזיות שהיו להם.

הקטנתי משמעותית את חדר העבודה ויצרנו מעבר מותאם לכסא גלגלים לחדר השינה וכך גם לחדר הרחצה שלו +אבזרו מתאים. ביטלנו שטחים מתים במסדרון) והגדלנו את חדר הרחצה שלה. בנינו תשתית מים חדשה וציפינו את הרצפה מחדש. 

בגלל בעיית פרטיות בחצר, בנינו גדר אלומיניום לבנה ויפה ועל הדרך הגבהנו את ההפרדה עם הבית הצמוד ושתלנו שם מטפסים התאמנו את הרמפה מהחניה כדי שיהיה נוח ובטוח להיכנס לחצר עם כסא גלגלים.

גם בחצר האחורית הגבהנו את הגדר ובנינו שם מטבח חצר מקורה ויפה כולל העברה של חדרי הכביסה החוצה עם סגירה יפה. כדי שהתחזוקה תהיה קלה ופשוטה בנינו גינת חיפויים ואת הצמחייה שתלנו בכדים.

פרויקטים

בית פרטי בחופית. 2 קומות + מרתף

חידוש הבית והגינה וטיפול בבעיות שלא נפתרו מיום הקמת הבית.

**בתמונות תוכלו לצפות במצב לפני ואחרי

בני הזוג רצו לחדש את הגינה שתהווה מקום מזמין ונוח עם אנרגיה טובה וגם לטפל בבעיות המלוות אותם מיום בניית הבית כמו הרטיבות שמנפחת חלקים נרחבים מקירות הבית והמזגנים שכבר כמעט והפסיקו לעבוד.

בעיה נוספת בסלון שבאופן מפתיע לבית גדול נבנה על פני שטח יחסית קטן ולא רק זאת מול הספה היה מסדרון שהוביל לחדר שירותים וחדר כביסה ודלת יציאת שרות, בפועל הסלון היווה בעיקר מקום להנחת הכביסה הנקייה.

את הביצוע חילקנו ל- 3 חלקים:
הראשון, איטום הגגות מחדש וביצוע טיח חדש סביב כל הבית שכלל ביטול פסי ניתוק (אלמנט יפה שמהווה נק’ כשל והמים עוברים דרכו).

השני, עבודות פנים שכללו מערכות מיזוג כבדות פירוק והרכבת תקרות התאמות בחשמל ובניית קיר נגרות מעוצב שיסתיר את המעבר מהסלון למסדרון השירותים ועוד.

השלישי, עבודות פיתוח אשר כללו בניית כניסה אחורית מותאמת ומונגשת לבית ושילוב של אבני כורכר שיכניסו לחצר אווירה חמימה יותר ובניית מחסן.

חידוש התאורה בבית וההיקפית מחוץ לבית כמו גם הוספת תאורת גינה. כמובן גינון מחדש ובבית הוספנו וילונות שירככו את האווירה. כשטיפלנו בחצר האנגלית במרתף גילנו שורש גדול במיוחד שסתם את תעלת הניקוז וגרם לרטיבות ולריקבון של הדק. טיפלנו בכל ובנינו דק חדש שנצבע בגוון אפור שישמור על העץ וכמובן שהשינוי הקפיץ את המראה הכללי.

פרויקטים

שדרוג דירה בכפר סבא

אחסון נכון יוצר מקום וסדר בבית

איך יצירת פתרונות אחסון חכמים משדרגים את חווית היום היום בדירה?
בעיצוב מחדש שעשינו בדירת 4 חדרים בכפר סבא זה בדיוק הדבר ששמנו עליו את הדגש  והתוצאות מדהימות!

יצרנו תכנית עמדה שנתנה מענה לכלל צרכי המשפחה וכללה תכנון מחדש של כל החדרים בבית ועברנו ליישום מלא.

יצרנו פתרונות אחסון בכניסה לבית המתאימים לצרכי ההורים והילדים.
הנה כמה דוגמאות לצעדים שנקטנו: מפתרון אחסון נעליים מעוצב, שולחנות עבודה נשלפים ומקום מסודר לתיקים,
קיר  עם נגרות מיוחדת לטלוויזיה, דקורציה + מקום רב לאחסון.

במרפסת עשינו קירוי, גינון, הוספנו עמדת גריל וערסל, ריהוט תואם וציורים שיצרו מראה מושלם.

פרויקטים

דירת קבלן ששווה יותר

מרחב לדינמיקה בריאה

התכנון החכם מיקסם את שטח הדירה ואיפשר לבני הזוג לתכנן את הרחבת המשפחה באופן מסודר וטבעי וליהנות מתחושת רעננות.

התרשמו מגלריית התמונות של עיצוב הפנים בבית המחודש.

פרויקטים

נחלה בין דורית במושב

עיצוב פנים וחוץ הרמוני

תכנון מחדש של מגרש שעליו ניצבים שני בתים, בהם מתגוררים אב ובתו.

במסגרת התהליך, חולק המגרש לשלושה אזורים עיקריים: הפרטי, התפעולי והמשותף.

התכנון התבצע באופן אופטימלי ופונקציונלי, תוך שימוש בחומרים טבעיים וממוחזרים, והפך את הבתים והגינה למתחם שלו וקסום.

פרויקטים

מתחדשים גם בנגב

שקט בבית במדבר

איך בונים בית אופטימלי, תוך שימוש מושכל בחומרים לא יקרים?

תכנון חכם של המגרש הפינתי, איפשר לייצר כניסה נפרדת ליחידות הדיור, תוך שמירה על הפרטיות, על השקט המדברי ועל המסגרת התקציבית.

פרויקטים

איכות חיים במגדל בפולג

תכנון מדויק לדירה מניבה

כדי לאפשר למשפחה ליהנות ממרחב מחיה מרווח ופונקציונלי יותר, תכנן עמי מחדש את יחידת ההורים, באמצעות חיבור למחסן הצמוד לדירה.

לצד הרחבת מרחב המחיה, נהנים בני המשפחה מפרטיות בחדר הרחצה, ממקום אחסון נוסף, מפינת עבודה נוחה במטבח ואפילו מנכס מניב.

חצר מונגשת

רוצה שהבית יתאים את עצמו אליך?

למידע נוסף מלא/י פרטים

לשיחת ייעוץ ראשונית